5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Çift yangın kapıları, koridorlarda ve majör odalara başlangıçlerde bulunanlar üzere elan geniş açıklıkları kapatmak bağırsakin kullanılabilen iki kapı kanadından oluşur. Bu kapılar, daha geniş alanlarda yangına ve dumana karşı bir bariyer peylemek üzere mutasavvertır ve keresteden, çelikten yahut bu malzemelerin bir kombinasyonundan yapılabilir. Alelumum 30 ila 120 an beyninde mütebeddil çeşitli yangın dereceleriyle mevcuttur.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir müddet ısı ve yalın geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Başkaca Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak yoklama edilmesi ve aksiyonlevsel yapısının korunması da hayati önem taşır.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak arama şeşna kızılınmasına yardımcı evet ve yangının gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız akva olduğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek derunin kullanılacağı mekana için bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Ivedi çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine usturuplu olarak belirlenen bölgelere ve sayılara göre yerleştirilmelidir. Bu Yangın Kapısı Fiyatları bapnın üzerinde yahut yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her gün erkin buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın kapısı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseriyetle yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında yahut yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoklukla endüstriyel tesislerde iki farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu kurmak için kullanılmaktadırlar.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı koca direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır.

Özel yasa ve yönetmelikle esirgeme altına kurallara tam olarak entegrasyon temin etmek hem maddi hem de manevi açıdan kulaklıımları arttırır. Tüm aşamalar tamamlandığında ilgili kurumlar eliyle denetimler yapılır. Yangın merdivenleri;

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edildiği üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yerında bilirkişi ve sertifikalı membaçılarımızın ulamaları ile her projeye birebir yangın merdiveni üretimi bünyelabilmektedir.

Kanatlar içre amelî yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı yürekin takviye plakaları mevcuttur.

Report this wiki page